Korzár logo Korzár Prešov

Prešovský Pilsner Urquell Pub vás prenesie do plzenského pivovaru

Autentická chuť plzne a pravá česká kuchyňa ohúri.

(Zdroj: Pilsner Urquell Pub Prešov)

PREŠOV. Milovníci českého národného pokladu – nepasterizovaného piva Pilsner Urquell z tanku vedia, kde si v Prešove prídu na svoje.

Štýlový pub v ZOC Max očarí príjemným interiérom z tmavého dreva, v ktorého strede dominujú medené tanky plné presláveného zlatého moku a pravou českou kuchyňou.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Návštevníkmi najviac obľúbený plzenský guláš na čiernom pive s domácou karlovarskou knedľou a zemiakovou plackou vás spolu s pohárom piva so zamatovou penou pomyselne prenesie priamo do plzenského pivovaru.

Chutia totiž tak autenticky, že v spojitosti s prostredím úplne zabudnete, že ste v obchodnom centre.

SkryťVypnúť reklamu

Z histórie vieme, že už samotný vznik piva Pilsner Urquell predstavoval jedinečný objav, vďaka ktorému si môžu milióny ľudí po celom svete vychutnávať jeho nenapodobniteľnú chuť.

Maximálna čerstvosť pravej Plzne

Pivní znalci sa ale zhodujú, že najlepšie chutí priamo v pivnici plzenského pivovaru, kde vám ho načapujú v jeho najautentickejšej nepasterizovanej forme, priamo z ležiaceho tanku.

,,Dvakrát do týždňa nám vozia pivo priamo z Plzne bez medziskladu, takže zákazníci majú garanciu, že pivo, ktoré si u nás dajú, bolo maximálne pár dní predtým ešte v pivovare. Zakladáme si na maximálnej čerstvosti,“ vysvetľuje prevádzkarka Viktória Baranová.

Pivko s penou hladkou ako smotana

Od otvorenia v roku 2014 sme jedinou pivárňou v Prešove, ktorá ponúka zákazníkom tankovú Plzeň.

SkryťVypnúť reklamu

„Správne načapované pivo musí mať penu na vrchu hladkú ako smotana. Ak vám pena začne rýchlo padať a robia sa trhlinky, tak viete, že výčapník urobil chybu,“ hovorí výčapník Radomír Chovan.

„Zákazníkom môžem načapovať pivo podľa želania rôznym štýlom. Hladinka s penou je klasika, čochtan je bez peny, mlíko, ktoré obľubujú ženy, je celé z peny, ktorá keď padne, tak ide vlastne o malé pivo a šnyt ako ochutnávka piva, resp. záverečný pohár s pomerom pol na pol pena k pivu. Okrem tankovej Plzne máme v ponuke aj tmavý Šariš a dvakrát do roka aj nefiltrovanú Plzeň. Je to pivo, ktoré obsahuje viac kvasiniek, je mútnejšie, horkejšie a keďže na rozdiel od tankového ide o sudové pivo, čapuje sa cez pípu.“

Preslávený plzenský guláš a burgery

Gurmáni oceňujú, že k pravej Plzni si môžu vyberať z bohatej ponuky českých špecialít.

SkryťVypnúť reklamu

„Česká kuchyňa tvorí základ našej širokej ponuky. Okrem plzenského gulášu máme skvelého moravského vrabca s domácou zemiakovou knedľou, či knedlo vepřo zelo. Milovníci burgerov sa môžu tešiť na u nás pečené domáce žemle, s hovädzím či kuracím mäsom. Pre papkáčikov máme v ponuke Pub Burger XXL, ale v jedálnom lístku nechýbajú ani špeciality k pivku ako sú marinované rebierka, nakladaný hermelín, grilované kuracie krídla či utopence. Nevaríme z polotovarov, k našim špecialitám si sami pripravujeme domáce knedle všetkých druhov, zemiakové placky či lokše“ dodáva Viktória Baranová.

Splnia každé želanie, od dezertu po promócie

Pilsner Urquell Pub v Prešove je jedinou pivárňou, ktorá sa v meste nachádza v obchodnom centre.

Disponuje aj fajčiarskou zónou a prenajať na rôzne oslavy si môžete aj salónik.

Vďaka úzkej spolupráci s vedľajšou reštauráciou Andiamo Pizza nie je problém objednať si aj z jej jedálneho lístka.

Takže ak manžela či priateľa sprevádza dáma, ktorá má chuť napríklad na sladký dezert, cestoviny či zeleninový šalát, nie je žiadny problém.

Aj koláčiky z vlastnej košickej cukrárne Andiamo Gelato vozia do Prešova pravidelne.

Kuchyňa varí až do záverečnej

A čo je dôležité, kuchyňa fachčí celý deň až do záverečnej.

V Pilsner Urquell Pube sa vám nemôže stať, že čašník o desiatej odmietne prevziať objednávku na jedlo, lebo kuchyňa už zavrela.

V piatok, sobotu a štvrtok si môžete posedieť a hodovať do jednej v noci, ostatné dni do jedenástej.

Veľmi obľúbenou je zľavová kartička Food Card pre verných zákazníkov, na základe ktorej máte pri každej návšteve zľavu z celého bohatého sortimentu.

Mysleli jednoducho na všetko, lebo ak sa skĺbi príjemné prostredie, výborné pivo a kvalitná kuchyňa, nemôžete nemať u zákazníkov úspech.

Najčítanejšie na Prešov Korzár

Komerčné články

  1. V podzemí sa skrýva poklad nezmenený už 182 rokov
  2. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  3. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  4. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  6. Konferencia eFleet Day 2025 hlási posledné voľné miesta
  7. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  8. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  1. Štartuje prvý ročník Fjällräven Campfire Česko a Slovensko
  2. Katarína Brychtová: Každý nový začiatok je dobrý
  3. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska
  4. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  5. Najlepšia dovolenka s deťmi pri mori: Kam letieť z Košíc?
  6. Na koho myslíš, keď si pripínaš narcis?
  7. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu
  8. Na Marka oharka do jarka
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 51 672
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 19 989
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 8 936
  4. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 8 439
  5. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 8 035
  6. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 4 984
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 4 802
  8. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 4 048
  1. Ivan Čáni: Rudo, prácu treba aj dokončiť a nie iba načať!
  2. Peter Franek: Čo chcú Ficovi voliči.
  3. Eva Chmelíková: Predsudky zabíjajú kultúru, iné kultúry ju obohacujú.
  4. Ján Karas: Rovnosť, ktorá sa ešte nenarodila: Neviditeľné korene spravodlivosti na Medzinárodný deň Rómov
  5. Rastislav Šenkirik: SMER - pohlavné preukazy
  6. Martina Paulenová: Dozvedeli sme sa zlú správu
  7. Ivan Mlynár: Riaditeľ SHMÚ nezabezpečil počasie podľa predstáv Tarabu, tak dostal padáka, alebo, keď lži smrdia aj z displeja počítača.
  8. Anna Miľanová: Rozmáha sa nám tu štátny vandalizmus... Vždy je možné byť dobrý, myslím si...
  1. Matej Galo: Záhady o pôvode slintačky a krívačky odhalené 99 551
  2. Rado Surovka: Raši dostal padáka 79 653
  3. Radko Mačuha: Najprv si prišli po Šimečku. 79 484
  4. Rado Surovka: Ficove Amater Airlines dopravili na Slovensko slintačku 20 808
  5. Miroslav Daniš: Pec nám spadla, pec nám spadla, ktože nám ju postaví 15 121
  6. Otilia Horrocks: Odporné, príšerné, drzé, nechutné 11 773
  7. Juraj Kumičák: ...radšej choďte kravy pásť... 10 098
  8. Viktor Pamula: S Ruskom na večné časy a nikdy inak 8 744
  1. INESS: Ekonomika Ruska a tri vojnové roky
  2. Věra Tepličková: Býky za vlasť padajú, gule nám tu chýbajú
  3. Radko Mačuha: Slavín nieje Slovenská socha Slobody.
  4. Tupou Ceruzou: Businessman
  5. Marcel Rebro: Rusi bombardujú energetickú infraštruktúru, Slováci elektrifikujú ukrajinské zákopy
  6. Radko Mačuha: Fico a Neveriaci Tomáš.
  7. Jiří Ščobák: Investovanie vs. hazard: Aké hry hráme? Kedy hazardujeme, namiesto toho, aby sme investovali?
  8. Tupou Ceruzou: Transakčná daň
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
  1. Ivan Čáni: Rudo, prácu treba aj dokončiť a nie iba načať!
  2. Peter Franek: Čo chcú Ficovi voliči.
  3. Eva Chmelíková: Predsudky zabíjajú kultúru, iné kultúry ju obohacujú.
  4. Ján Karas: Rovnosť, ktorá sa ešte nenarodila: Neviditeľné korene spravodlivosti na Medzinárodný deň Rómov
  5. Rastislav Šenkirik: SMER - pohlavné preukazy
  6. Martina Paulenová: Dozvedeli sme sa zlú správu
  7. Ivan Mlynár: Riaditeľ SHMÚ nezabezpečil počasie podľa predstáv Tarabu, tak dostal padáka, alebo, keď lži smrdia aj z displeja počítača.
  8. Anna Miľanová: Rozmáha sa nám tu štátny vandalizmus... Vždy je možné byť dobrý, myslím si...
  1. Matej Galo: Záhady o pôvode slintačky a krívačky odhalené 99 551
  2. Rado Surovka: Raši dostal padáka 79 653
  3. Radko Mačuha: Najprv si prišli po Šimečku. 79 484
  4. Rado Surovka: Ficove Amater Airlines dopravili na Slovensko slintačku 20 808
  5. Miroslav Daniš: Pec nám spadla, pec nám spadla, ktože nám ju postaví 15 121
  6. Otilia Horrocks: Odporné, príšerné, drzé, nechutné 11 773
  7. Juraj Kumičák: ...radšej choďte kravy pásť... 10 098
  8. Viktor Pamula: S Ruskom na večné časy a nikdy inak 8 744
  1. INESS: Ekonomika Ruska a tri vojnové roky
  2. Věra Tepličková: Býky za vlasť padajú, gule nám tu chýbajú
  3. Radko Mačuha: Slavín nieje Slovenská socha Slobody.
  4. Tupou Ceruzou: Businessman
  5. Marcel Rebro: Rusi bombardujú energetickú infraštruktúru, Slováci elektrifikujú ukrajinské zákopy
  6. Radko Mačuha: Fico a Neveriaci Tomáš.
  7. Jiří Ščobák: Investovanie vs. hazard: Aké hry hráme? Kedy hazardujeme, namiesto toho, aby sme investovali?
  8. Tupou Ceruzou: Transakčná daň

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu