Korzár logo Korzár Prešov
Piatok, 24. september, 2021 | Meniny má Ľuboš, ĽuborKrížovkyKrížovky
INZERCIA

Prešovský Pilsner Urquell Pub vás prenesie do plzenského pivovaru

Autentická chuť plzne a pravá česká kuchyňa ohúri.

(Zdroj: Pilsner Urquell Pub Prešov)

PREŠOV. Milovníci českého národného pokladu – nepasterizovaného piva Pilsner Urquell z tanku vedia, kde si v Prešove prídu na svoje.

Štýlový pub v ZOC Max očarí príjemným interiérom z tmavého dreva, v ktorého strede dominujú medené tanky plné presláveného zlatého moku a pravou českou kuchyňou.

Skryť Vypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Skryť Vypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Návštevníkmi najviac obľúbený plzenský guláš na čiernom pive s domácou karlovarskou knedľou a zemiakovou plackou vás spolu s pohárom piva so zamatovou penou pomyselne prenesie priamo do plzenského pivovaru.

Chutia totiž tak autenticky, že v spojitosti s prostredím úplne zabudnete, že ste v obchodnom centre.

Skryť Vypnúť reklamu

Z histórie vieme, že už samotný vznik piva Pilsner Urquell predstavoval jedinečný objav, vďaka ktorému si môžu milióny ľudí po celom svete vychutnávať jeho nenapodobniteľnú chuť.

Maximálna čerstvosť pravej Plzne

Pivní znalci sa ale zhodujú, že najlepšie chutí priamo v pivnici plzenského pivovaru, kde vám ho načapujú v jeho najautentickejšej nepasterizovanej forme, priamo z ležiaceho tanku.

,,Dvakrát do týždňa nám vozia pivo priamo z Plzne bez medziskladu, takže zákazníci majú garanciu, že pivo, ktoré si u nás dajú, bolo maximálne pár dní predtým ešte v pivovare. Zakladáme si na maximálnej čerstvosti,“ vysvetľuje prevádzkarka Viktória Baranová.

Pivko s penou hladkou ako smotana

Od otvorenia v roku 2014 sme jedinou pivárňou v Prešove, ktorá ponúka zákazníkom tankovú Plzeň.

Skryť Vypnúť reklamu

„Správne načapované pivo musí mať penu na vrchu hladkú ako smotana. Ak vám pena začne rýchlo padať a robia sa trhlinky, tak viete, že výčapník urobil chybu,“ hovorí výčapník Radomír Chovan.

„Zákazníkom môžem načapovať pivo podľa želania rôznym štýlom. Hladinka s penou je klasika, čochtan je bez peny, mlíko, ktoré obľubujú ženy, je celé z peny, ktorá keď padne, tak ide vlastne o malé pivo a šnyt ako ochutnávka piva, resp. záverečný pohár s pomerom pol na pol pena k pivu. Okrem tankovej Plzne máme v ponuke aj tmavý Šariš a dvakrát do roka aj nefiltrovanú Plzeň. Je to pivo, ktoré obsahuje viac kvasiniek, je mútnejšie, horkejšie a keďže na rozdiel od tankového ide o sudové pivo, čapuje sa cez pípu.“

Preslávený plzenský guláš a burgery

Gurmáni oceňujú, že k pravej Plzni si môžu vyberať z bohatej ponuky českých špecialít.

Skryť Vypnúť reklamu

„Česká kuchyňa tvorí základ našej širokej ponuky. Okrem plzenského gulášu máme skvelého moravského vrabca s domácou zemiakovou knedľou, či knedlo vepřo zelo. Milovníci burgerov sa môžu tešiť na u nás pečené domáce žemle, s hovädzím či kuracím mäsom. Pre papkáčikov máme v ponuke Pub Burger XXL, ale v jedálnom lístku nechýbajú ani špeciality k pivku ako sú marinované rebierka, nakladaný hermelín, grilované kuracie krídla či utopence. Nevaríme z polotovarov, k našim špecialitám si sami pripravujeme domáce knedle všetkých druhov, zemiakové placky či lokše“ dodáva Viktória Baranová.

Splnia každé želanie, od dezertu po promócie

Pilsner Urquell Pub v Prešove je jedinou pivárňou, ktorá sa v meste nachádza v obchodnom centre.

Disponuje aj fajčiarskou zónou a prenajať na rôzne oslavy si môžete aj salónik.

Vďaka úzkej spolupráci s vedľajšou reštauráciou Andiamo Pizza nie je problém objednať si aj z jej jedálneho lístka.

Takže ak manžela či priateľa sprevádza dáma, ktorá má chuť napríklad na sladký dezert, cestoviny či zeleninový šalát, nie je žiadny problém.

Aj koláčiky z vlastnej košickej cukrárne Andiamo Gelato vozia do Prešova pravidelne.

Kuchyňa varí až do záverečnej

A čo je dôležité, kuchyňa fachčí celý deň až do záverečnej.

V Pilsner Urquell Pube sa vám nemôže stať, že čašník o desiatej odmietne prevziať objednávku na jedlo, lebo kuchyňa už zavrela.

V piatok, sobotu a štvrtok si môžete posedieť a hodovať do jednej v noci, ostatné dni do jedenástej.

Veľmi obľúbenou je zľavová kartička Food Card pre verných zákazníkov, na základe ktorej máte pri každej návšteve zľavu z celého bohatého sortimentu.

Mysleli jednoducho na všetko, lebo ak sa skĺbi príjemné prostredie, výborné pivo a kvalitná kuchyňa, nemôžete nemať u zákazníkov úspech.

Najčítanejšie na Prešov Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. „Prezlečte“ svoj domov! V móde je šetrenie peňazí aj prírody
  2. Varujú pred púštnymi búrkami v Dubaji
  3. Schátrali tam kúpele, palác aj železnica. Ako kedysi vyzeralo Trnavské mýto?
  4. Prišli škrečky a Dedoles počíta tržby na desiatky miliónov
  5. Môžu byť kancelárie pripravené na budúcnosť?
  6. Potrebujeme poďakovať vzorom. Preto rozbiehame novú biznis cenu
  7. Maurícius vás nenechá chladnými. Za akými miestami sa vybrať?
  8. Jablone prekonali očakávania. O bývanie v Bytči je veľký záujem
  9. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho
  10. Znalec slovenského brandy
  1. Granátové jablko prekvapí vás chuťou i aktívnymi látkami
  2. Lekárska prehliadka pre cudzincov je v Nitre, aj bez objednania
  3. Tento výťah si poradí aj s tým najužším schodiskom
  4. Rozšírená realita a ovládanie na diaľku
  5. Maurícius vás nenechá chladnými. Za akými miestami sa vybrať?
  6. Trnavské mýto: Od centrálneho trhoviska ku kongresovej sále
  7. „Prezlečte“ svoj domov! V móde je šetrenie peňazí aj prírody
  8. Spravte si zásoby zdravia
  9. Stropný zdvihák zlepší život všetkým imobilným ľuďom
  10. Nevedomosť poslancov opäť zhorší podmienky pre zamestnancov
  1. Sedemnásť slovenských hotelov na septembrový last minute výlet 8 798
  2. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho 4 818
  3. Slovenský orloj – svetová atrakcia 4 322
  4. Zodpovedné investovanie praje budúcnosti a je fér 3 613
  5. Sledujte naživo pokusy so slovenskými výskumníkmi 3 437
  6. Zateplenie šikmej strechy PUR penou či minerálnou vlnou? 3 430
  7. Prišli škrečky a Dedoles počíta tržby na desiatky miliónov 3 227
  8. Slováci ochutnali vegánske bagety. Chutili im? 3 145
  9. Zateplenie strechy PUR penou či minerálnou vlnou? 2 990
  10. "Je to dravec!" Priznáva šéfkuchár Michal Konrád 2 584

Blogy SME

  1. Tomáš Mihalík: Depopulačná konšpiračná teória o vakcínach. Sú antivaxeri vždy o krok pred tajnou svetovou elitou alebo je to naopak?
  2. Rudolf Pado: Bordel, ktorý nikto nekontroluje
  3. Ľubomír Maretta: Čašníčka
  4. Jozef Černek: Tatiko takmer antiškôlkár
  5. Štefan Vidlár: Ex Robo coskoro
  6. Jiří Ščobák: Na změnu zdravotní pojišťovny už zbývá jen pár dní
  7. Tomáš Vodvářka: Židovský humor XLIV
  8. Marek Brezovský: Rozhodca je k..t, alebo čo má spoločné reforma súdnictva so športom
  1. Róbert Ďurec: Slovensko ako daňový raj? Takto to robia bohatí 26 103
  2. Pavol Koprda: 90% hospitalizovaných ľudí je nezaočkovaných. Čo nám to hovorí o vakcínach? Takmer nič. 15 800
  3. Dušan Koniar: Ostávajú možno dva mesiace 8 093
  4. Stanislav Martinčko: Zatýkanie za spevu pápežskej hymny !! 5 944
  5. Martin Dorčák: DPH podľa Remišovej 5 847
  6. Radovan Kulín: Kováčik má šťastie, že nevyrábal mastičky z konope 4 950
  7. Lucie Meisnerová: Svadba v polovici života 4 133
  8. Marek Mačuha: Boris Kollár preráža dno 3 785
  1. Lucia Šicková: Poučenia z herného biznisu 1: O hrách a systémoch
  2. Róbert Ďurec: Slovensko ako daňový raj? Takto to robia bohatí
  3. Pavol Koprda: 90% hospitalizovaných ľudí je nezaočkovaných. Čo nám to hovorí o vakcínach? Takmer nič.
  4. Karolína Farská: Do Ficovej éry sa vraciame aj bez neho
  5. Adam Valček: Vyšetrovateľ dal Bödörovi pokutu za to, že mlčal
  6. Karolína Farská: Dva rozdielne protesty za slobodu
  7. Adam Valček: Neexistujúca kancelária aj termín. Výpovede proti Výbohovi nesedia
  8. Pavol Koprda: Očkovacia lotéria: Čo môže priniesť a kde sú jej úskalia? Pohľad cez dáta, teóriu hier a hazardné hry
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Eskorta odvádza policajného exprezidenta Tibora Gašpara.

Pozrite si prehľad káuz.


15 h
Minister vnútra SR Roman Mikulec a minister financií SR Igor Matovič.

Za odvolanie hlasovalo 52 poslancov.


1 h

Blogy SME

  1. Tomáš Mihalík: Depopulačná konšpiračná teória o vakcínach. Sú antivaxeri vždy o krok pred tajnou svetovou elitou alebo je to naopak?
  2. Rudolf Pado: Bordel, ktorý nikto nekontroluje
  3. Ľubomír Maretta: Čašníčka
  4. Jozef Černek: Tatiko takmer antiškôlkár
  5. Štefan Vidlár: Ex Robo coskoro
  6. Jiří Ščobák: Na změnu zdravotní pojišťovny už zbývá jen pár dní
  7. Tomáš Vodvářka: Židovský humor XLIV
  8. Marek Brezovský: Rozhodca je k..t, alebo čo má spoločné reforma súdnictva so športom
  1. Róbert Ďurec: Slovensko ako daňový raj? Takto to robia bohatí 26 103
  2. Pavol Koprda: 90% hospitalizovaných ľudí je nezaočkovaných. Čo nám to hovorí o vakcínach? Takmer nič. 15 800
  3. Dušan Koniar: Ostávajú možno dva mesiace 8 093
  4. Stanislav Martinčko: Zatýkanie za spevu pápežskej hymny !! 5 944
  5. Martin Dorčák: DPH podľa Remišovej 5 847
  6. Radovan Kulín: Kováčik má šťastie, že nevyrábal mastičky z konope 4 950
  7. Lucie Meisnerová: Svadba v polovici života 4 133
  8. Marek Mačuha: Boris Kollár preráža dno 3 785
  1. Lucia Šicková: Poučenia z herného biznisu 1: O hrách a systémoch
  2. Róbert Ďurec: Slovensko ako daňový raj? Takto to robia bohatí
  3. Pavol Koprda: 90% hospitalizovaných ľudí je nezaočkovaných. Čo nám to hovorí o vakcínach? Takmer nič.
  4. Karolína Farská: Do Ficovej éry sa vraciame aj bez neho
  5. Adam Valček: Vyšetrovateľ dal Bödörovi pokutu za to, že mlčal
  6. Karolína Farská: Dva rozdielne protesty za slobodu
  7. Adam Valček: Neexistujúca kancelária aj termín. Výpovede proti Výbohovi nesedia
  8. Pavol Koprda: Očkovacia lotéria: Čo môže priniesť a kde sú jej úskalia? Pohľad cez dáta, teóriu hier a hazardné hry

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Video Desktop
Skryť Zatvoriť reklamu