Študenti ukázali, čo všetko sa za päť rokov dokázali naučiť a predstavili to na bankete. Praktickou časťou ich bakalárskej práce bolo vytvoriť banket na tému Noc na Titanicu.
PREŠOV. Tridsaťštyri žiakov z Hotelovej akadémie v Prešove sa rozdelilo na manažérov, kuchárov, čašníkov, barmanov a skladníkov, aby ukázali, čo v nich je.
„S prípravou sme začali deň vopred. Náš slávnostný banket bol pri príležitosti praktickej časti odbornej zložky maturitnej skúšky. Témou bola Noc na Titanicu,“ informoval maturant Jozef Zbihlej, v úlohe marketingového manažéra.
K výberu témy ich oslovil aj fakt, že v roku 2012 bolo sté výročie potopenia najrýchlejšieho a najluxusnejšieho parníka všetkých čias.
„Samozrejme, boli sme veľmi radi, že sa náš banket nepotopil. Nakŕmili sme približne 60 hostí. V programe sme mali spoločenský tanec a hru na husliach s tématikou Titanicu,“ dodal J. Zbihlej.
Autor: čor
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Prešova a šarisškého regiónu nájdete na prešovskom Korzári