Ako chutí stredomorie?
PREŠOV. Jeho brány sa otvorili na pešej zóne v piatok dopoludnia.
Dnešný deň prinesie od 14. hodiny šaláty a cestoviny Stredomoria z kuchyne Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov.
O štvrtej popoludní bude patriť vareška Justinovi P. Topolskému, ktorý bude chystať grécke špeciality za asistencie Jeho Excelencie Veľvyslanca Helénskej republiky Nicolassa P. Plexidasa.
Nebude chýbať ani zápis do Slovenskej knihy rekordov.
Podvečer navarí ryby Stredomoria František Krankota, člen Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Večer už bude hostí zabávať Gipsy Kings Revival a Kiss Forever Band.
Počas sobotňajšieho programu bude pre deti pripravený dopoludnia animačný program a poobede sa už bude grilovať v štýle stredomoria.
Rozmarija pripravila kultúrny program od sedemnástej hodiny a po nej bude vyhlásený vystavovateľ tohtoročného festivalu dobrej chuti.
Maratón chuti zavŕši Dúbrava, tombola a kapela Index.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Prešova a šarisškého regiónu nájdete na prešovskom Korzári